• Haberler
  • Güncel
  • Milli Görüş Hareketinin Kurucularından Hasan Aksay'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Milli Görüş Hareketinin Kurucularından Hasan Aksay'a Geçmiş Olsun Ziyareti

İslami mücadele tarihimizin önemli isimlerinden biri olan Devlet Eski Bakanı Hasan Aksay, Enderun Eğitim Vakfı İstişare Heyeti ni İstanbul Beykoz'daki evinde ağırladı.

Enderun Eğitim Vakfı İstişare Heyeti Başkanı Nurettin Soyak Hoca ve Genel Başkanı Mustafa Aydoğdu, Milli Görüş Hareketinin önemli isimlerinden Devlet eski Bakanı Hasan Aksay’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. İstanbul Beykoz’da samimi bir atmosferde geçen görüşmede Aksay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret sırasında, Vakfın faaliyetleri hakkında yapılan bilgilendirme ile birlikte, Hasan Aksay'ın değerli fikir ve görüşlerinden istifade edildi. Aksay, Vakfın Kurucusu Merhum Zeki Soyak Hocaefendi'nin de hocası olduğunu ve Kayseri İmam Hatip Okulu'ndan bu önemli şahsiyetle geçen anılarını paylaştı. Görüşmede ayrıca tanığı olduğu siyasi kişi ve olaylarla ilgili anekdotlar anlattı, yaşadığı tecrübeleri paylaştı.

Hasan Aksay, ziyaretin sonunda Enderun Eğitim Vakfının gerçekleştirdiği hizmetlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, dualarla Vakıf heyetini uğurladı. İstişare Heyeti Başkanı Nurettin Soyak da kendisine sağlıklı, hayırlı ve bereketli uzun ömürler dileyerek görüşme için teşekkürlerini ifade etti.

 

Milli Görüş Hareketinin Değerli Kurucusu Hasan Aksay'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Özel Haber

Bakmadan Geçme