İstanbul Havalimanı web sitesini ve mobil uygulamasını yeniledi

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, www.istairport.com internet sitesi ile İstanbul Airport mobil uygulamasının tasarım ve altyapısını yeniledi. Yeni düzenlemelerle sade ve kullanışlı tasarıma kavuşan www.istairport.com sitesi kullanıcı dostu bir arayüze sahip oldu.

İstanbul Havalimanı web sitesini ve mobil uygulamasını yeniledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, "www.istairport.com" internet sitesi ile "İstanbul Airport" mobil uygulamasının tasarım ve altyapısını yeniledi. Yeni düzenlemelerle sade ve kullanışlı tasarıma kavuşan "www.istairport.com" sitesi kullanıcı dostu bir arayüze sahip oldu.

İGA İstanbul Havalimanı web sitesini ve mobil uygulamasını yeniledi. Yenilenen dijital kanalları ile kullanıcıların aradıklarına çok daha basit ve rahat erişebilecekleri bir arayüze geçmiş oldu. Yedi dilde hizmet veren İstanbul Havalimanı’nın internet sitesi, yeni çizgi ve perspektifiyle özgün bir hale getirildi. Havalimanı internet sitesinde yapılan düzenlemeler ve kullanıcılara sunulan hizmetler şöyle sıralandı:

"Terminal giriş, pasaport ve iç hatlar kontrol bekleme bölgelerinin yoğunluk bilgilerinin canlı olarak öğrenilmesi. Otoparkların yoğunluğunu gösteren ’otopark uygunluk’ bilgilerine erişim kolaylığı. Otoparkta aracının yerini unutanlar için ’Arabam Nerede’ özelliği. Alışveriş, yeme içme alanlarında yer alan tüm markalara ait detaylı bir filtreleme ve kategori sisteminin yanı sıra restoran, kafe ve mağazaların lokasyon bilgilerine 360 harita ve terminal haritası ile kolayca ulaşma imkanı."

"İGA Pass" ara yüzünde kişisel tasarım

"İGA Pass" ekranında ayrıcalık hissiyatı oluşturan yeni tasarım ile paket ve hizmetlerin ayrı ayrı gösterimi, kalan hakların ve adetlerin detaylı gösterimi, satış artırıcı yönlendirmelere ilişkin bildirimlerin gösterimi hedeflendi. Havalimanı kılavuzundaki tüm kategori yapısı korunarak görsel olarak daha kullanıcıya hitap eden bir versiyon haline dönüştürüldü ve kullanım kolaylığı ön plana çıkarıldı. "Sevdiğini Takip Et" fonksiyonu ile kişiler arasındaki etkileşimi artırmak için interaktif bir fonksiyon oluşturuldu. Yakın zamanda kullanıcı ile fonksiyonun buluşturulması için çalışmalara başlandığı belirtildi.

Bakmadan Geçme