Deprem Bölgesindeki Yardımları Nedeniyle Enderun Eğitim Vakfı'na Teşekkür

Türkiye Gönüllüler Teşekkül Vakfı (TGTV), 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Enderun Eğitim Vakfı'nın bölgedeki yardım faaliyetlerini takdirle karşıladı.

Türkiye Gönüllüler Teşekkül Vakfı (TGTV), 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Enderun Eğitim Vakfı'nın bölgedeki yardım faaliyetlerini takdirle karşıladı.Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 11 ilde yaraların sarılması için başlatılan yardım seferberliği kapsamında Enderun Eğitim Vakfı, 24 tır, 5 kamyon, 2 minibüs ve 5 araçla gerekli yardım malzemelerini bölgeye ulaştırdı.

Vakfın gönderdiği insani yardım malzemeleri arasında su, çay, yağ, kek, bisküvi, süt, bebek maması, makarna, kahvaltılık, çocuk bezi, hijyen malzemeleri, battaniye, çorap, soba, odun, ilaç, kefen gibi acil ihtiyaç duyulan ürünler bulunuyor. Vakıf gönüllüleri, afet bölgelerine 185.000 adet acil ihtiyaç malzemesi, 210.000 adet su ve içecek, 320.000 adet gıda maddesi ulaştırarak aktif rol aldı.

Deprem Bölgesindeki Yardımları Nedeniyle Enderun Eğitim Vakfı'na Teşekkür

Enderun Eğitim Vakfı, mobil araç ve İskenderun'da kurulan iki aşevi ile depremzedelere bugüne kadar 70.000 öğün sıcak yemek hizmeti sundu. Aşevi, günlük 3.000 öğün kapasitesiyle depremin ilk günlerinden itibaren hizmet vermeye devam ediyor.

Ayrıca, vakıf gönüllüleri tarafından yapılan 6.000.000 TL'lik bağışlar, AFAD, Kızılay, İHH gibi kuruluşlar aracılığıyla depremzedelere ulaştırıldı. Türkiye Gönüllüler Teşekkül Vakfı, yaşanan deprem felaketindeki yardım faaliyetleri için Enderun Eğitim Vakfı'na minnettarlık ifadeleriyle teşekkür etti. "Türkiye Size Minnettar" diyen TGTV, milli ve manevi değerleri yaşatma ve geliştirme adına birlik ve dayanışma içinde olmanın önemini vurguladı.

Bakmadan Geçme