• Haberler
  • Politika
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Terör devleti İsrail'in saldırıları yüreğimizi kanatıyor. İsrail, Filistin halkının direnişini kıramadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Terör devleti İsrail'in saldırıları yüreğimizi kanatıyor. İsrail, Filistin halkının direnişini kıramadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 'Terör devleti İsrail'in saldırıları yüreğimizi kanatıyor. İsrail, Filistin halkının direnişini kıramadı.'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Terör devleti İsrail'in saldırıları yüreğimizi kanatıyor. İsrail, Filistin halkının direnişini kıramadı.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “Terör devleti İsrail’in saldırıları yüreğimizi kanatıyor. İsrail, Filistin halkının direnişini kıramadı.”

6’lı masa dediler ne çıktı, şu anda hiçbiri parlamentoda değil. Masanın altına birilerini soktular ne çıktı, hiç. Siyaset arenasına baktığınızda Cumhur İttifakı kararlı şekilde devam ederken, 6’lı masa yerinde yeller esiyor. Milletimizin verilmiş sadakası varmış. Allah Türkiye’nin yüzüne baktı da bunlar iktidara gelmedi.

Tapulu mülk olarak gördükleri seçmenlerin iradesini sağa sola peşkeş çektiler. Aynı durumu bu seçimde de sürdürüyorlar. 31 Mart’ın Türkiye’nin bu işportacı siyaset anlayışından kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum.

Vatandaşlarımız iradelerine ipotek koyulmasına rıza göstermeyeceklerdir. İstanbul, Ankara, Mersin başta olmak üzere diğer illerdeki vatandaşlarımız bunlara artık yeter diyecek.

“Bizi bu çatışmaların tarafı yapmak, huzurumuzu bozmak için çok çalıştılar. Türkiye’yi birçok yangından uzak tuttuk. Tüm terör örgütlerine karşı başarılı bir mücadele yürüttük. Bölücü örgütün topraklarımızdaki varlığı bitme noktasına geldi. Bu yaz itibari ile Irak sınırımızın güvenliğini de temin etmiş olacağız

Biz görevde olduğumuz sürece eski karanlık ve kaotik günleri kimse geri getiremeyecek.

Ekonomide güçlü bir kadro kurduk. Yılın ikinci yarısından itibaren uyguladığımız ekonomi programının olumlu yansımalarını daha net göreceğiz.

Muhalefet emeklilerimizi bize karşı kışkırtmaya çalışıyor. Valizler dolusu dolarlar, eurolar nereden geldi nereye gitti belli değil. Gelin bunu da açıklayın. Emeklilerin kara paranın hesabını veremeyenlerin sözlerine itibar etmeyeceğine inanıyorum.

Bakmadan Geçme