Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miting yapmayı düşünmüyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miting yapmayı düşünmüyorum. Depremzedelerle buluşacağım.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miting yapmayı düşünmüyorum
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Miting yapmayı düşünmüyorum. Depremzedelerle buluşacağım."

Önümüzdeki 12 günü iyi değerlendireceğiz. Asla rehavete kapılmayacağız. Bu hafta sonu tümü olmasa da deprem bölgesini ziyaret edeceğim. Halkımızla bir araya geleceğiz. Devlet Bey ve Fatih Bey de gelebilir.

Hatay’daki Defne Hastanesi inşaatı bitmek üzere. Orayı bu hafta sonu açabiliriz. İçerisi bitti, çevre ve peyzaj da tamamen biterse çok çok güzel olacak.

Bekledikleri oy olmadı, depremzedelere hakaret ettiler. Muhalefetin terör örgütüyle seçim kazanamayacağını öğrenmesi gerek.

Sayın İmamoğlu ve Mansur Bey ile görüşecek misiniz? Randevu aldınız mı? Sinan Oğan: Ben bir belediyeye aday değilim, sorunuzu anlamadım.

Deprem bölgesinde 1 milyona yakın elini, kolunu kaybetmiş insanımız var. Biz bu insanlarımızı ihmal edebilir miyiz? Hangi partiye oy verirse versin. Bazıları hala anne ve babasının öldüğünü dahi bilmiyor.

Vatandaşlarımız 21 yıl boyunca olduğu gibi güven ve istikrara oy atacak.

Milletimden bir şeyi özellikle rica ediyorum: Mayıs ayı sebebiyle mesela Karadeniz’de çaya gidenler olabilir. Bunları lütfen erteleyin, oyunuzu verin.

Yeni dönem biraz daha farklı olacaktır.. Üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Yeni dönemde eksiklerimizi de gidererek, çok güçlü bir kabine ile yola devam edeceğiz.

Partimde maalesef bir düşüş söz konusu. Teşkilat başkanlığımız bir araya geldiler çalışıyorlar. Nerede ne eksiklerimiz oldu. İç muhasebemizi yapacağız

Halk, muhalefetin verdiği sözleri tuttu mu ona bakıyor. Bunlar verdikleri sözleri tutmadı. Ücretsiz otobüs, traktör, süt dediler ve verdikleri sözleri tutmadılar. Biz verdiğimiz sözleri tuttuk.

Klasik CHP ve Bay Bay Kemal davranışları. Seçim gecesi dahi millete yalan söylediler. Hala devam ediyorlar. Huy edinmişler. Bizim önde olduğumuzu bal gibi bildikleri halde “öndeyiz, kazandık” dediler. Gerçekler ortaya konunca da yüzleri kızarmıyor.

Klasik CHP ve Bay Bay Kemal davranışları. Seçim gecesi dahi millete yalan söylediler. Hala devam ediyorlar. Huy edinmişler. Bizim önde olduğumuzu bal gibi bildikleri halde “öndeyiz, kazandık” dediler. Gerçekler ortaya konunca da yüzleri kızarmıyor.

Biz kazanınca bu ülkede kimse kaybetmeyecek. Bu kadar.

(DEVA ve Gelecek Partisi) Bu bir yol ayrımıydı. Bu iş bitmiştir. Öyle bir derdimiz de yok. Bu artık CHP’nin kendi iç meselesidir. Kılıçdaroğlu seçmenine bunlarla alakalı bir açıklama yapacaktır. Biz bunlarla ilgilenmiyoruz.

Kılıçdaroğlu kaybetmenin sorumluluğunu hiçbir zaman üzerine almaz. Hıncını masaya vurarak alıyor. Mutfaktan çıkıp makama geçmiş.

Kılıçdaroğlu daha şimdiden parti içi muhaliflere gözdağı veriyor. Kendisine gereken cevap verilecektir. Bunu hissetti, o yüzden saldırganlaştı.

Bütün anketler iflas etti. Sahte bir anket pazarı kuruldu. Esas anketi 14 Mayıs'ta milletim yaptı, nihai anketi 28 Mayıs'ta yine milletim yapacak.

Büyük Türkiye zaferi için herkes sandığa.

Bakmadan Geçme