ABD'nin elinde insan yapımı olmayan gemiler var

ABD istihbaratının çeşitli birimlerinde görev yapmış eski br istihbarat yetkilisi, ABD ordusunun envanterinde insan elinden çıkmayan gemiler bulunduğunu, bu durumu Kongre'ye bildirdiğinde ise dikkate alınmadığını öne sürdü. ABD istihbaratında 14 yıl görev yapan yetkilinin iddialarına meslektaşlarından destek geldi.

ABD'nin elinde insan yapımı olmayan gemiler var
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ABD istihbaratında 14 yıl görev yapan David Grusch, ABD'nin insan yapımı olmayan gemilere sahip olduğunu iddia etti.
Bu araçlarla ilgili bilgilerin Kongre'den yasadışı bir şekilde saklandığını söyleyen Grusch, araçlarla ilgili gizli bilgileri Kongre'ye teslim ettiğinde hükümet yetkililerinden misilleme gördüğünü belirtti.

ABD istihbaratındaki 14 yıllık kariyerinin ardından Nisan ayında görevinden ayrılan Grusch, "Sıradan varlıkların inşa ettiği sıradan gemilerden bahsetmiyoruz. Malzemeler sağlam ve kısmen sağlam araçları içeriyor.

Yapılan analizler, bu materyalin dünya dışı ya da bilinmeyen insan dışı zeka tarafından yapıldığını gösterdi" ifadelerini kullandı.

2019/21 döneminde Tanımlanamayan Hava Olayları Görev Gücü’nde çalışan Grush, iddia ettiği operasyonların ayrıntılarını Kongre’ye ve İstihbarat Topluluğu Genel Müfettişine teslim ettiğini söyledi. Ayrıca Savunma Bakanlığı aleyhine de şikayette bulunan istihbaratçı, ihbarı nedeniyle dışlandığını öne sürüyor.

Debrief'de yer alan haberde Grusch, uzaylı araçlarını bizzat gördüğünü ve bunların nerede bulunabileceğini söylemiyor. Yine Grusch, Debrief'den devam eden bir soruşturma nedeniyle hükümet yetkilileri tarafından yapılan misillemenin ayrıntılarının gizli tutuyor.

NASA'nın UAP bağımsız çalışma ekibinin başında bulunan Dr. David Spergel ise Guardian'a verdiği demeçte, Grusch'u tanımadığını ve iddiaları hakkında bilgisi olmadığını söyledi.

'Yalnız değiliz'

Ulusal Hava ve Uzay İstihbarat Merkezi'nde (NASIC) görev yapan başka bir istihbarat yetkilisi Jonathan Grey de 'insan dışı canlıların' varlığını doğrulayarak "Yalnız değiliz" dedi.

NASIC'teki açıklanamayan anormal olayları analiz eden Grey, Grusch'un anlattıklarını doğruladı.

"İnsan dışı zeka olgusu gerçek" diyen Gray, "Bu sadece ABD ile sınırlı değil, küresel bir fenomen" dedi.

Bakmadan Geçme